Automotive Hungary / Techtogether verseny

A MAGYARMET idén első alkalommal vett részt kiállítóként a budapesti Automotive Hungary kiállításon, amely az autóipar legnagyobb regionális fóruma. A MAJOSZ közös standján, több más autóipari beszállító céggel közösen állítottunk ki.

A kiállítással együtt idén már harmadik alkalommal hirdette meg az Autopro szakportál a TechTogether mérnökhallgatói csoportversenyt, melyben ezúttal cégünk is támogatóként vett részt. A verseny célja a megmérettetés mellett a hallgatók és a vállatok összehozása volt. A fiatal mérnökök megismerkedhettek a vállalatokkal, ahol tanulmányaik befejezése után, vagy akár már közben is, elhelyezkedhetnek, a vállalatok pedig felmérhették a jövő szakembergárdáját.

Elméleti és gyakorlati feladattal is készültünk a versenyzőknek, akik ezeket sikeresen meg is oldották. A MAGYARMET különdíját a nálunk legjobban teljesítő csapatnak, az OECO Shell Eco-marathonnak ítéltük, akiknek ezúton is gratulálunk!

Célunk, hogy a MAGYARMET ismertségét kiszélesítsük, és az öntészeti szakmát megismertessük a fiatalokkal. Reméljük, hogy a rendezvényen megismert jövendőbeli mérnökök érdeklődését sikerült felkeltenünk, és sokukkal találkozhatunk még.

A kollégák azért segítettek, ha szükség volt rá

A kollégák azért segítettek, ha szükség volt rá

A versenyfeladat megoldása igazi csapatmunka volt

A versenyfeladat megoldása igazi csapatmunka volt

Ifj. Győri Imre ügyvezető igazgató előadása

Ifj. Győri Imre ügyvezető igazgató előadása a TechTogether programjában

 

2016. október 26.