A MAGYARMET képviselte a magyar beszállítókat

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 25. Konjunktúra-Fórumának témája a magyarországi befektetési környezet volt. A rendezvény első kézből nyújtott információt a DUIHK legfrissebb Konjunktúrafelmérésével kapcsolatban, valamint a legújabb német beruházási projektekről és a BMW által tervezett debreceni beruházásról.

A fórum 1994 óta kerül megrendezésre, immár három éve közösen a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel (HIPA). A  HIPA egyik fontos jövőbeli célja, hogy minél több hazai kkv-t lehessen beszállítóként integrálni a nagy német vállalatok nemzetközi ellátási láncaiba.

Ennek a célnak egyik kiemelkedő és sikeres példájaként mutatta be Győri Imre ügyvezető igazgató a MAGYARMET-et. Hatalmas elismerés ez, hogy egy ilyen nagy múltra visszatekintő, szakmailag is jelentős rendezvényen cégünk képviselhette a magyar beszállítói szektort. Bízunk benne, hogy az elhangzottak hasznos információként szolgálnak a magyar kis- és középvállalatoknak, valamint hogy a MAGYARMET a jövőben is a magyar beszállítók zászlóshajója lehet.

20181120-11401928      20181120-12072210

2018. november 26.