Prototípusgyártás

MEGMUNKÁLT BESZERLÉSRE KÉSZ ÖNTVÉNY 1 HÉTEN BELÜL

Ha megkérdezzük bármely sikeres és tisztességes cég vezetőjét arról, hogy mi a legfontosabb tényező, amely sikeressé tette és teszi vállalatát, szinte biztos, hogy a válasz: a vevők igényeinek teljes körű kielégítése. Így első hallásra egyszerűnek hangzik a dolog, hiszen csak időre, jó minőségben kell legyártani és szállítani az adott terméket. Azonban ha jobban mögé nézünk ennek az “egyszerű” kijelentésnek, rögtön rájövünk, hogy ez óriási tévedés. A vevőknek egyre magasabbak az igényeik, melyeknek kielégítése magában hordozza a cég kötelező fejlődését: az innovációt. Ahhoz, hogy meg tudjunk felelni ezeknek az egyre növekvő követelményeknek, cégünknek folyamatosan beruházni kell, nem elég a kor technológiájával tartani a lépést, előtte kell járni, előre ismernünk kell a vevők igényeit, talán még jobban is, mint ők. Ezzel tudjuk biztosítani a folyamatos fejlődést, a meglévő piacok megtartását, újakra való betörést.

A folyamatos fejlődés és a piac igényeinek tökéletes kielégítése miatt vágott bele a MAGYARMET a gyors prototípusgyártásba.

Ma a vevők már megkövetelik, hogy akár egy héten belül beépítésre kész alkatrészeket kapjanak, melyekre egy prototípus tesztelése, vagy pótalkatrészek gyors, szerszám nélküli legyártása miatt van szükségük.